Ansigtsbehandlinger

Holistiske Wellness Ansigtsbehandlinger med Aloe Vera, Aromaterapi og Reiki Healing – i Gjern, Silkeborg

Jeg tilbyder 5 unikke wellness ansigtsbehandlinger i kombination med reiki healing samt dybdeplejende aloe vera af højeste kvalitet.

Sanselige og dybt afslappende ansigtsbehandlinger, der genopliver og fugter din hud i dybden og giver en dyb ro.

Alle behandlingerne er i kombination med aromaterapi der er særligt tilpasset til dine ønsker og behov.

Under behandlingerne kombinerer jeg mange forskellige teknikker blandt andet, massage, akupressur, stimulering af punkter i ansigtet, der afbalancerer alle organerne i kroppen samt reiki healing, så du både kan se og mærke en forskel.

Alle Forever Livings hudplejeprodukter er blevet dermatologisk testet af det uafhængige institut Dermatest i Tyskland – og alle produkter blev certificeret med bedømmelsen EXCELLENT.

Læs mere om ansigtsbehandlingerSaphir Wellness.

Book din tid

Teenager ansigtsbehandling
(30 min – 290 kr.)

Helende ansigtsbehandling til teenager, der er særlig effektiv mod urenheder og tilpasses den enkeltes behov, inkl. aromaterapi i diffuser, afrensning, scrub, toner, fugtmaske mod urenheder, reiki healing, afsluttende pleje med cremer der matcher, samt læbepleje.

Relax & Shine
(45 min – 425 kr.)

Dybt afslappende og sanselig holistisk basis ansigtsbehandling, der får dig til at skinne som solen. Aromaterapi i diffuser med æteriske olier, afrensning, mild scrub, toner, massage af nakke, skulder, hovebund og ansigt, reiki healing, afsluttende ansigtscreme, øjencreme og læbepleje.

Krystal Ansigtsbehandling (Gua Sha)
(60 min. – 555 kr.)

Foryngende og dybt afslappende krystal ansigtsbehandling med Gua Sha af kinesisk grøn jade, særligt tilpasset aromaterapi i diffuser med æteriske olier, afrensning, scrub, toner, Gua Sha massage med kinesisk grøn jade af dekolleté, hals, ansigt samt øjenområdet, afsluttes med jaderulle, der blandt andet øger kollagen produktionen og reducerer fine linjer, fugtmaske med ren aloe vera, reiki healing, afsluttende dagcreme, øjencreme og læbepleje. Læs mere og Gua Sha.

Wellness Ansigtsbehandling
(75 min – 699 kr.)

Magisk og forvandlende samt dybt afslappende wellness ansigtsbehandling, der reducerer fine linjer og booster kollagenproduktionen, med særligt tilpasset aromaterapi i diffuser med æteriske olier, afrensning, scrub, toner, opstrammende maske, massage af nakke, skulder, hovedbund og ansigt, reiki healing, fugtmaske, øjenmaske, serum, afsluttende dagcreme, øjencreme og læbepleje, og til sidst en skøn drik med aloe vera og c-vitamin, der bla. reducerer træthed og udmattelse samt bidrager til immunsystemets normale funktion.

Den 7. Himmel
(90 min – 899 kr.)

Himmelsk og fortryllende holistisk luksus wellness ansigtsbehandling, med fokus på anti-aging, der opløfter dig til et nyt niveau af velvære, og giver dig øjeblikkeligt glatning af rynker, opstramning af bindevæv samt smidighed i huden. Særligt tilpasset aromaterapi i diffuser med æteriske olier, afrensning, scrub, toner, opstrammende maske, luksus anti-age maske af cellulose med den fineste serum, der har vundet flere beauty awards, øjenmaske, serum, massage af nakke skulder hovedbund og ansigt, reiki healing, afsluttende dagcreme, øjencreme, læbepleje og til sidst en forfriskende drik med flydende marine kollagen, med en skøn smag af gojibær, der både tilfører og booster kroppens egen kollagenproduktion.

Book din tid

Forever Living forhandler og hudpleje specialist 🦅