Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandlinger med Aloe Vera og Aromaterapi – i Gjern, Silkeborg

Jeg tilbyder 4 unikke wellness ansigtsbehandlinger med dybdeplejende aloe vera fra Forever Living af højeste kvalitet.

Beroligende og nærende behandlinger til alle hudtyper, der genopliver og fugter din hud, i kombination med aromaterapi særligt tilpasset til netop dit behov.

Alle Forever Livings hudplejeprodukter er blevet dermatologisk testet af det uafhængige institut Dermatest i Tyskland – og alle produkter blev certificeret med bedømmelsen EXCELLENT.

Læs mere om ansigtsbehandlingerSaphir Wellness.

Kontakt mig for tidsbestilling og info

Teenager ansigtsbehandling
(30 min – 199 kr.)

Ansigtsbehandling til teenager, der er særlig effektiv mod urenheder og tilpasses den enkeltes behov, aromaterapi i diffuser, afrensning, scrub, toner, fugtmaske mod urenheder, afsluttende creme og læbepleje.

Basis ansigtsbehandling
(45 min – 299 kr.)

Skøn hverdags ansigtsbehandling inkl. aromaterapi i diffuser med æteriske olier, afrensning, mild scrub, toner, ansigtsmassage, afsluttende ansigtscreme, øjencreme og læbepleje.

Wellness ansigtsbehandling
(75 min – 499 kr.)

Skøn og afslappede wellness ansigtsbehandling med særligt tilpasset aromaterapi i diffuser med æteriske olier, afrensning, scrub, toner, peelingsmaske, fugtmaske, ansigtsmassage, serum, afsluttende dagcreme, øjencreme og læbepleje, og til sidst en skøn drik med aloe vera og c-vitamin, der bla. reducerer træthed og udmattelse samt bidrager til immunsystemets normale funktion.

Luksus ansigtsbehandling
(90 min – 599 kr.)

Luksus ansigtsbehandling med fokus på anti-aging og særligt tilpasset aromaterapi i diffuser med æteriske olier, afrensning, scrub, toner, peelingsmaske, luksus antiage fugtmaske, øjenmaske, ansigtsmassage, serum, afsluttende dagcreme, øjencreme, læbepleje og til sidst en forfriskende drik med flydende marine kollagen, med skøn smag af gojibær, der både tilfører og booster kroppens egen kollagenproduktion.

Kontakt mig for tidsbestilling og info

Forever Living forhandler og hudpleje specialist 🦅