Ansigtsbehandlinger

Holistiske Wellness Ansigtsbehandlinger med Aloe Vera, Aromaterapi og Reiki Healing – i Gjern, Silkeborg

Jeg tilbyder en række unikke ansigtsbehandlinger der giver et natuligt ansigtsløft i kombination med reiki healing samt dybdeplejende aloe vera af højeste kvalitet.

Sanselige og dybt afslappende ansigtsbehandlinger, der genopliver og fugter din hud i dybden og giver en dyb ro.

Alle behandlingerne er i kombination med aromaterapi der er særligt tilpasset til dine ønsker og behov.

Under behandlingerne kombinerer jeg mange forskellige teknikker blandt andet, kosmetiske cupping, kosmetisk gua-sha lifting buccal-massage, akupressur, stimulering af punkter i ansigtet, der afbalancerer alle organerne i kroppen samt reiki healing, så du både kan se og mærke en forskel.

Alle Forever Livings hudplejeprodukter er blevet dermatologisk testet af det uafhængige institut Dermatest i Tyskland – og alle produkter blev certificeret med bedømmelsen EXCELLENT.

Læs mere om ansigtsbehandlingerSaphir Wellness.

Book din tid

Crystal Energy & Glow
(50 min – 629 kr.)

Bliv opladet af krystallernes energi samtidig med at du får en skøn foryngende og afstressende ansigtsbehandling med kosmetisk Gua Sha af kinesisk grøn jade. En 100 % naturlig metode til en smukkere, mere spændstig hud med en skøn glød, der får dig til at skinne som solen, som på en dugfrisk sommermorgen.

Saphir Signatur
(60 min. – 755 kr.)

Skræddersyet luksus anti-age signatur ansigtsbehandling, der tager udgangspunkt i netop dine ønsker og behov. Bringer dig tilbage i balance samt giver dig et fornyet boost af energi og øget velvære, så du kan være den bedste version af dig.

Natural Face Lift
(75 min – 920 kr.)

Opnå et naturligt ansigtsløft uden brug af botox eller filler. Behandlingen består af en helt særligt kombination af kosmetisk cupping, gua-sha og lifting buccal-massage, der er designet særligt til at give dig det ultimativt bedste natuligt ansigtsløft.

Den 7. Himmel
(90 min – 1.149 kr.)

Himmelsk og fortryllende holistisk luksus wellness ansigtsbehandling, med fokus på anti-aging, der opløfter dig til et nyt niveau af velvære, og giver dig øjeblikkeligt glatning af rynker, opstramning af bindevæv samt smidighed i huden. Særligt tilpasset aromaterapi i diffuser med æteriske olier, afrensning, scrub, toner, opstrammende maske, luksus anti-age maske af cellulose med den fineste serum, der har vundet flere beauty awards, øjenmaske, serum, massage af nakke skulder hovedbund og ansigt, reiki healing, afsluttende dagcreme, øjencreme, læbepleje og til sidst en forfriskende drik med flydende marine kollagen, med en skøn smag af gojibær, der både tilfører og booster kroppens egen kollagenproduktion.

Book din tid

Forever Living forhandler og hudpleje specialist 🦅