Krystal Healing

Hvad er krystal-healing?

Krystal-healing er healing ved hjælp af krystallernes energier og egenskaber. Krystallerne placeres enten direkte på din krop, i dine hænder, eller ved siden af dig.

Krystallerne understøtter reiki-healingen på smukkeste vis med deres både powerfulde og blide energier og egenskaber, hvilket er med til at give endnu større effekt af din behandling.

Book din tid

Hvordan foregår krystal-healing?

Inden healingen vælger vi sammen de krystaller, der skal arbejdes med – som regel 3-4 krystaller, men det er meget individuelt.

Under healingen placerer jeg krystallerne intuitivt, alt efter hvilke ubalancer og chakra, der skal arbejdes med. Jeg flytter dem ofte under healingen til de steder, der har behov for healing.

Krystal-healingen foregår altid sammen med reiki-healing.

Min baggrund med krystaller

Jeg har siden barnsben elsket, studeret og samlet på krystaller. Jeg har altid valgt krystallerne intuitivt og læst om deres egenskaber efterfølgende, og jeg føler altid jeg har valgt rigtigt.

Efter min beslutning om at blive reiki-healer, kom det derfor helt naturligt, at jeg skulle bruge krystaller i forbindelse med healingerne.

Opladning og rensning af krystallerne

Efter hver healing renses krystallerne med vand og selenit. Derefter oplades de på en bjergkrystalklynge, så de er 100 % rene og powerfulde i deres energi.

Krystallernes egenskaber

Nedenstående kraftfulde krystaller er nøje udvalgt i overensstemmelse med ovennævnte princip. Læs mere om de individuelle krystallers egenskaber og betydning under hver enkelt krystal:

Ametyst
Aventurin
Bjergkrystal
Calcit
Chrysocolla
Flourit
Howlit
Jade
Karneol
Labradorit
Lapis Lazuli
Månesten
Nuummit
Pyrit
Rosakvarts
Røgkvarts
Selenit