Om Saphir Avalin

Arbejde og bopæl

Mit navn er Saphir Avalin. Jeg er født i 1976. Jeg bor i Søhøjlandets mest natursmukke omgivelser i Gjern ved Gudenådalen og Troldhøj, sammen med min vidunderlige kæreste, min hund og min hest.

Jeg fratrådte primo 2020 min stilling som kontorfuldmægtig ved domstolene, hvor jeg har haft mit virke med fuldtidsarbejde siden 2001. Jeg kunne mærke, at det ikke længere var det, jeg skulle, og at det var helt andre evner, jeg skulle til at bruge.

Jeg tog mit første kursus i reiki healing “Reiki 1” ultimo november 2019, samt “Reiki 2” ultimo juni 2020 ved Christo Blaak Padam.

Derudover arbejder jeg som sanger og sangskriver, hvor jeg elsker at udfolde mig kreativt indenfor mange genrer.

Jeg underviser også i westernridning og træning af heste, og har taget uddannelser indenfor telepati og som kognitiv mentor.

Sådan startede det

Jeg husker tydeligt, da jeg første gang mærkede mine evner til at kunne heale som barn. Det var lidt overvældende, for jeg vidste på daværende tidspunkt ikke helt, hvordan jeg skulle bruge og implementere denne urkraft i mit liv.

Jeg var på ferie på Rhodos med min familie, og jeg var 12 år gammel. Den første aften var vi ude og spise på en lille hyggelig, lokal restaurant.

Min far beklagede sig over kløe i sine ører, så jeg tænkte, at jeg ville prøve, om jeg kunne fjerne kløen.

Jeg gjorde det, at jeg forestillede mig, at den forsvandt, og som jeg husker det, gik der ikke mere end 10-15 minutter, før han sagde, at nu var kløen i ørene væk. Jeg kan huske, at jeg blev helt vildt glad over, at det var lykkedes.

Healede en kræftsyg

Kort efter hørte jeg en kvinde ved et andet bord, der fortalte, at hun havde det meget dårligt og var syg med kræft.

Jeg tænkte straks, at hende måtte jeg også se, om jeg kunne hjælpe. Jeg kan ikke huske, hvor længe, der gik, men jeg hørte i hvert fald, at en af dem, der sad sammen med den kræftramte sagde: “Det er da utroligt så god appetit du pludselig har i aften, og du ser virkelig frisk ud.” Jubii, tænkte jeg, så havde jeg måske også haft held med at hjælpe hende.

Det gik dog knap så godt for mig selv efterfølgende. Jeg lå syg stort set resten af min ferie med opkast og kunne ikke spise noget. Det var helt forfærdeligt, men jeg nåede at blive rask, lige inden vi skulle hjem igen.

Efter den episode blev jeg meget skræmt, og mine evner har derfor siden da ligget ubrugte hen. Jeg vidste på daværende tidspunkt ikke, at man igennem Reiki-indvielserne bliver beskyttet mod at kunne overtage eller overdrage symptomer.

Åbenbaringen

Åbenbaringen om at skulle at bruge mine evner til at heale igen, kom til mig efter nogle store personlige omvæltninger i mit liv ultimo 2019.

Jeg gav en række fjernhealinger til min nuværende kæreste, der blandt andet døjede med søvnproblemer. Jeg fik efterfølgende overraskende positiv feedback omkring forbedringer, hvilket bekræftede mig i, at det var en passion jeg bare måtte forfølge og videreudvikle.

Jeg tilmeldte mig derefter “Reiki 1” hos Christo Padam, og den 1. december 2019 modtog jeg mit første kursusbevis.

Hjælpere og kraftdyr

Før healingen inviterer jeg altid mine egne og klientens hjælpere og kraftdyr til at være til stede.  Mine personlige kraftdyr er drage, enhjørning og ildfluer. Det er min klare fornemmelse, at det medvirker til den mest optimale og kraftfulde healing.

Jeg arbejder meget intuitivt og føler efter, hvad der måtte være den mest optimale behandling for hver enkelt person. Så selvom jeg som udgangspunkt bruger samme metode, så kan jeg ikke forudsige alt, der vil ske under de individuelle healinger.

Kærlighed til alt

Jeg har altid haft et stort ønske om at hjælpe og skabe mere kærlighed og balance hos mennesker, dyr og jorden som helhed. Jeg brænder for at bringe dig det bedst mulige helbred – fysisk og mentalt – og genskabe netop din balance, så du kan få præcis det, som du har brug for.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig …