Rikke Rasmussen – Clairvoyant Reiki Healing, Klarsyn og navneskifte

Klarsyn, clairvoyant healing, telepati, husrensning, afdødekontakt … og en rejse udi alternativ behandling, kickstartet af et numerologisk navneskifte. Fra Rikke Rasmussen til Saphir Avalin.

i 2017 skiftede jeg navn fra Rikke Rasmussen til Saphir Avalin.

Skiftet væk fra Rikke Rasmussen kom egentlig primært af, at jeg gerne ville hedde det samme som mit kunstnernavn som sanger og sangskriver.

Da jeg skiftede fra Rikke Rasmussen til Saphir Avalin, og begyndte at bruge min reiki-healing, opdagede jeg samtidig nogle evner, der havde ligget ubrugte hen mht. telepati, clairvoyance / klarsyn m.m.

Clairvoyant Healing

Når jeg healer, får jeg alt fra billeder, ord, beskeder, sange, filmtitler og fornemmelser i kroppen samt følelser, der samlet set giver et billede af, hvad der kan være godt som supplement til healingen – dette uanset, om det er healing til dyr eller mennesker.

Husrensning via Fjernhealing & Telepati

Ved husrensning via fjernhealing gør det samme sig gældende, og jeg har endda også nogle gange haft kontakt med afdøde dyr via telepati.

Priser

Som reiki-healer og clairvoyant er det vigtigt for mig, at jeg har nogle rimelig priser, da jeg synes, at alle bør have råd til alternativ behandling, hvad enten du søger en healer, en clairvoyant, et medie, eller noget helt fjerde.

Med venlig hilsen
Saphir Avalin (tidl. Rikke Rasmussen)
Reiki Healing, Fjernhealing, Clairvoyant Healing, Healing af Dyr, Krystal Healing, Klarsyn m.m.