Reiki Healing – Videnskab

Hvad er videnskaben bag Reiki Healing?

Det er ved flere videnskabelige studier bevist, at Reiki Healing har helbredende egenskaber.

Videnskabsmændene Dr. Robert Becker og Dr. John Zimmerman har blandt andet i 1980’erne lavet en del forskning på mennesker, der fik Reiki Healing.

Dr. John Zimmerman og Seto undersøgte det biomagnetiske felt under en reiki healing. Denne undersøgelse viste, at der blev udsendt vibrationer på samme frekvens som hjernebølger (0,3 – 30 Hz).

Reiki Healing og Hertz (Hz)

Medicinalundersøgelser har bl.a. vist, at forskellige frekvenser – målt i Hertz – healer forskellige dele af kroppen. f.eks.:

2 Hz = Nervevæv
7 Hz = Knoglervækst
10 Hz = Senevæv
15 Hz = Blodkar

Studier og evidens ift. fjernhealing

Ifølge et studie foretaget på Harvard University (Center for Reiki Research) med 1411 testpersoner i 2015-2016 omkring reiki-healing viste resultaterne, at bare en enkelt behandling blandt andet væsentligt forbedrer:

  • smerter
  • angst
  • depression
  • kvalme
  • udkørthed
  • bidrager til en overordnet forbedret tilstand af velvære

Flere lignende studier er foretaget. Bl.a. har man på University of Hawaii også påvist fjernhealing med skanning.

Der blev sendt healing i to minutter af gangen, uden at testpersonerne vidste det, men alligevel var adskillige af hjerneregionerne aktive på nøjagtigt de tidspunker, hvor der blev sendt healing til modtageren.

Albert Einstein – alt er energi – reiki

Der er som udgangspunkt ingen begrænsninger for, hvad der kan heales. “Alt er energi”, hvilket understøttes af Albert Einsteins studier og teorier.

Book din tid