Kategorier
Nyheder

Mit Reiki 2 Kursus

Forventninger

Den 26.-28. juni 2020 var jeg på “Reiki 2”-kursus ved Christo Blaak Padam i de smukkeste omgivelser og natur ved Danakilde.

Mine forventninger var ret høje, da “Reiki 1”-kurset var helt igennem fantastisk, og åbnede op for rigtig mange ting: Blandt andet kontakten til min tætteste spirituelle guide, min kære afdøde morfar.

Indsigten

Allerede på vej derned fik jeg en ret tydelig personlig indsigt …

Den første dag havde vi en del guidede meditationer, hvor jeg blandt andet fik en indsigt omkring det næste, der skulle ske i mit liv. Det kom til mig som en sætning: “træd ind i lyset”

Jeg kom til at tænke på et digt, jeg har skrevet som barn, og en sang, jeg har skrevet senere i mit liv: “Into the light” …

Indvielserne

Dag 2 var vi alle samlede og skulle igennem indvielserne med de 3 hellige tegn:

Kraftsymbolet – forstærker alle healinger, renser rum og huse.

Mentalsymbolet – giver mere ro, mindsker trafikken i hovedet, og hjælper med at giver indsigter.

Fjernhealingssymbolet – healing af personer, dyr, m.v., der befinder sig et andet sted, selvhealing af det indre barn, begivenheder i ens fortid, m.v.

Allerede under indvielsen af den første person i gruppen, skete der noget for mig. Jeg kunne pludselig se helt tydelige krystalklare billeder for mit indre øje.

Det var som at træde ind i en verden af de klareste smukkeste farver. En knivskarp film med en blanding af realisme, og de vildeste surealistiske drømmeligende billeder. Jeg kunne se de mindste detaljer i græsstrå, insekter, solglimt i vand m.v.

Dette er ellers kun noget, jeg har oplevet om natten ca. kl. 02.00 -03.00. Disse evner begyndte primo januar 2020.

Efter selve indvielsen følte jeg, at der virkelig kom hul igennem på mit kronechakra, og jeg blev fyldt op af en helt vidunderlig ro og jordforbindelse.

Rejsen tilbage til mig selv

Dag 3 øvede vi de 3 tegn og healinger af hinanden, samt fjernhealing af os selv.

Fjernhealingerne af mig selv, var en meget følelsesladet rejse. Jeg kom tilbage til nogle meget voldsomme og smertefulde erindringer og oplevelser som barn og foster. Selvom det var mega hårdt, var det samtidig utrolig forløsende og befriende at hilse på “skeletterne”.

Det, der står klarest for mig fra dag 3, er dog vores meditation til shamanistisk musik, hvor vi skulle forestille os at vi trådte ind i et bål, og brændte de ting af, vi ikke længere havde brug for: angst, frygt, mindreværd m.v.

Under meditationen så jeg mig selv som fugl føniks i flammerne, og derefter som en ørn, der svævede over bålet.

Jeg fik total kuldegysninger, der blev stærkere og stærkere, og da de slap, kom der den stærkeste kraft igennem mit kronechakra, og ned gennem hele min krop.

Det var den vildeste følelse af vished om endelig at stå stærkt i mig selv igen. At have genfundet “den, jeg virkelig er”.

Jeg har igennem det meste at mit liv måtte pakke mig selv ned. Slukke og lukke for mine kræfter og mit særpræg, for at passe ind – but no more …

Jeg modtog sidst på eftermiddagen mit diplom med stor taknemmelighed og glæde, med visheden om at dette kun er starten på en smuk spirituel rejse …

Af hjertet tak Christo Blaak Padam – we will meet again!